RoxanaNicoleta
Beauty Guru

Alăturat: Jul 2011
Reputaţie: 0
|
RE: Cum ascundem o fata rotunda?
Tunsori cu volum in partea de sus a capului in asa fel incat sa adaugi lungime fetei. Un Breton usor, care poate fi pieptanat pe o parte se potriveste cel mai bine fetelor rotunde. Evita insa bretonul foarte drept, in schimb alege un breton filat. Pentru un efect sofisticat modeleaza-ti varfurile cu gel.
Pentru a obtine iluzia de lungime, pieptanaturile care au cararea pe mijloc sunt o alegere potrivita deoarece atrag atentia asupra partii centrale a fetei, in acest fel asigurand senzatia de alungire a unei fete prea rotunde.
Tunsorile lungi sunt perfecte pentru o fata rotunda. Cu cat parul este mai lung, cu atat mai mult este asigurata iluzia unei fete mai ovale. Cea mai buna tunsoare pentru fata rotunda si parul lung este cea cu volum in partea de sus si filat in jurul fetei.
In cazul in care ai fata rotunda, partile laterale trebuiesc umbrite, fruntea si barbia trebuiesc iluminate si obrajii trebuiesc alungiti. Pentru partile laterale ale fetei foloseste un fond de ten de nuante mai inchise decat cea obisnuita, iar pentru frunte si barbie foloseste unul deschis, sidefat. Machiaza obrajii intr-o nuanta putin mai inchisa, in diagonala incepand de la lobul urechii si continuand spre varful barbiei. Ai grija insa ca nuantele fondului de ten sa fie estompate, pentru a nu parea prea inchise asemenea unei pete de culoare, ci pentru a ramane integrate in tonalitatea generala a fetei.
Sprancenele trebuiesc pensate cu forma alungita, usor spre tample, fara a le arcui sau rotunji. Contureaza ochii, accentueaza-i in culori cat mai inchise, pentru a atrage atentia spre centrul fetei
If plan A fails, remeber that you still have 25 letters left.
http://loveissall.blogspot.com
|
|
| 21-12-2011 04:00 AM |
|
RobertCodescu
Beauty Assistant

Alăturat: Sep 2011
|
|
| 16-03-2012 05:59 AM |
|
RobertCodescu
Beauty Assistant

Alăturat: Sep 2011
|
RE: Cum ascundem o fata rotunda?
OK şi pentru voi fetelor un MARE şi ULTRA-SECRET NAŢIONAL în loc de semnătură http://www.blogarismeromanesti.blogspot.com/ o sursă cu MULTE surse de făcut bani online, fără să fii nevoit(Ă) să mergi la serviciu în schimbul 3, EXAGERAT de SIMPLU !!!
|
|
| 24-03-2012 01:25 AM |
|