Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum ascundem o fata rotunda?
Autor Mesaj
TinaLove Deconectat
Beauty Assistant

Alăturat: Dec 2011
Reputaţie: 0
Cum ascundem o fata rotunda?
Aaaa asta e intrebarea la care nu gasesc nici un fel de raspuns. Aveti idei? Cam ce tunsori m-ar avantaja? Sau alte chestii de genu`?
19-12-2011 10:46 AM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
RoxanaNicoleta Deconectat
Beauty Guru

Alăturat: Jul 2011
RE: Cum ascundem o fata rotunda?
Tunsori cu volum in partea de sus a capului in asa fel incat sa adaugi lungime fetei. Un Breton usor, care poate fi pieptanat pe o parte se potriveste cel mai bine fetelor rotunde. Evita insa bretonul foarte drept, in schimb alege un breton filat. Pentru un efect sofisticat modeleaza-ti varfurile cu gel.

Pentru a obtine iluzia de lungime, pieptanaturile care au cararea pe mijloc sunt o alegere potrivita deoarece atrag atentia asupra partii centrale a fetei, in acest fel asigurand senzatia de alungire a unei fete prea rotunde.

Tunsorile lungi sunt perfecte pentru o fata rotunda. Cu cat parul este mai lung, cu atat mai mult este asigurata iluzia unei fete mai ovale. Cea mai buna tunsoare pentru fata rotunda si parul lung este cea cu volum in partea de sus si filat in jurul fetei.

In cazul in care ai fata rotunda, partile laterale trebuiesc umbrite, fruntea si barbia trebuiesc iluminate si obrajii trebuiesc alungiti. Pentru partile laterale ale fetei foloseste un fond de ten de nuante mai inchise decat cea obisnuita, iar pentru frunte si barbie foloseste unul deschis, sidefat. Machiaza obrajii intr-o nuanta putin mai inchisa, in diagonala incepand de la lobul urechii si continuand spre varful barbiei. Ai grija insa ca nuantele fondului de ten sa fie estompate, pentru a nu parea prea inchise asemenea unei pete de culoare, ci pentru a ramane integrate in tonalitatea generala a fetei.

Sprancenele trebuiesc pensate cu forma alungita, usor spre tample, fara a le arcui sau rotunji. Contureaza ochii, accentueaza-i in culori cat mai inchise, pentru a atrage atentia spre centrul fetei

If plan A fails, remeber that you still have 25 letters left.

http://loveissall.blogspot.com
21-12-2011 04:00 AM
RobertCodescu Deconectat
Beauty Assistant

Alăturat: Sep 2011
oooooops era "O faţă rotundă" Tongue eu credeam că "o fată rotundă" şi aveam deja fantezii despre topicul ăsta !!! Big Grin

Smile OK şi pentru voi fetelor un MARE şi ULTRA-SECRET NAŢIONAL Big Grin în loc de semnătură http://www.blogarismeromanesti.blogspot.com/ o sursă cu MULTE surse de făcut bani online, fără să fii nevoit(Ă) să mergi la serviciu în schimbul 3, EXAGERAT de SIMPLU !!!
16-03-2012 05:59 AM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Diva Deconectat
Baby Diva
*

Alăturat: Sep 2010
Iti plac fetele rotunde? Big Grin
21-03-2012 05:02 AM
RobertCodescu Deconectat
Beauty Assistant

Alăturat: Sep 2011
Sad RE: Cum ascundem o fata rotunda?
Hihi NU neapărat dar dacă, este în oferta de blonde de ce nu !?!? Big Grin
(21-03-2012 05:02 AM)Diva Scris:  Iti plac fetele rotunde? Big Grin

Smile OK şi pentru voi fetelor un MARE şi ULTRA-SECRET NAŢIONAL Big Grin în loc de semnătură http://www.blogarismeromanesti.blogspot.com/ o sursă cu MULTE surse de făcut bani online, fără să fii nevoit(Ă) să mergi la serviciu în schimbul 3, EXAGERAT de SIMPLU !!!
24-03-2012 01:25 AM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Posibile subiecte înrudite...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizualizări: Ultimul mesaj
  Tunsoare rotunda a la Andreea Esca iris88 10 1,239 10-08-2011 01:31 AM
Ultimul mesaj: RoxanaNicoleta

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 3 Musafir(i)