Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concurs septembrie 2011: review FDT (fond de ten) preferat
Autor Mesaj
Valerie Deconectat
Administrator

Alăturat: Aug 2010
Reputaţie: 3
Heart Concurs septembrie 2011: review FDT (fond de ten) preferat
Pentru a participa la acest concurs este de ajuns sa fii membru Valerie.ro si sa scrii un review original despre fondul tau de ten preferat. Fiecare membru poate participa cu maxim trei reviewuri (fiecare review reprezinta o sansa suplimentara) iar castigatorul va fi tras la sorti cu ajutorul siteului random.org

Premiul acestui concurs:
[Imagine: 6.jpg]

Data limita de participare este 15 septembrie 2011 iar premiile trebuie revendicate la maximum 10 zile de la anuntarea castigatorilor.

Succes! hello
07-09-2011 10:36 PM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
RoxanaNicoleta Deconectat
Beauty Guru

Alăturat: Jul 2011
Reputaţie: 0
RE: Concurs septembrie 2011: review FDT (fond de ten) preferat
Unde scriem review-ul? Smile

If plan A fails, remeber that you still have 25 letters left.

http://loveissall.blogspot.com
07-09-2011 10:48 PM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
ela29 Deconectat
Diva

Alăturat: Aug 2011
1.Fond de ten Maybelline Affinitone: abea ce mi a venit comanda.toata lumea ii facea reclama si am zis sa mai schimb fondul de ten deoarece mi se obisnuise tenul cu cel de la isabelle si nu mi mai placea cum se vedea.Pot sa spun ca este exceptional , se intinde foarte bine si este de ajuns o cantitate mica pentru a acoperi toata suprafata fetei.nu lasa fata lucioasa si nici nu lasa pete.Acpoera perfect fetele si nu lasa nici un fel de imperfectiuni, se intinde foarte usor si lasa un ten moale, hidratat.pentru 35 de lei cat m a ajuns cu tot cu transport sunt foarte multumita de el si il voi folosi o perioada indelungata de acum incolo.Este bun si pentru persoanele cu ten sensibil cum il am eu Smile si presupun ca este bun pentru toate tipurile de ten.Mi am ales nuanta 17 Rose Beige , 16 mi se parea putin cam deschisa si la parul meu brunet nu da bine o fata alba ca de fantoma.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 07-09-2011 11:43 PM de ela29.)
07-09-2011 11:34 PM
rallyloo Deconectat
Beauty Supreme

Alăturat: Jun 2011
Eu de ceva vreme folosesc Maybelline Dream Satine Liquid si sunt destul de multumita.

[Imagine: dream_satin_x3_430.jpg]

Firma spune despre el ca este un fond de ten spumă lichidă cu o textură lejeră şi aerată. Si cam asa si este. Are o consistenta cremoasa, se aplica foarte usor datorita mecanismuliu cu pompita. Eu una consider ca are putere de acoperire medie, mai mult uniformizeaza nuanta tenului si ne scapa de roseata. Nu lasa pielea uleioasa si rezista ceva timp. Poate cam 6h. Mi se pare super avantajos si la pret, costa in jur de 30-35 lei

Am folosit si Affinitone in varianta normala de la Maybelline[ca tot era mai ieftin, iar resursele mele erau limitate]
Cred ca are putere mai mica de acoperire decat cel prezentat de mine mai sus, si nu-mi place ca vine la tub si e destul de fluid, deci inevitabil fondul de ten curge si ajunge peste tot lol dar se aplica bine pe fata, si nu incarca tenul. nu prea acopera petele rosii, cel putin la mine nu a facut-o Smile e bun pentru perioada verii
[Imagine: hwthumb.asp?f=1_0_3_5_1355470.JPG]
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 11-09-2011 09:25 PM de rallyloo.)
07-09-2011 11:57 PM
Valerie Deconectat
Administrator

Alăturat: Aug 2010
Reputaţie: 3
(07-09-2011 10:48 PM)RoxanaNicoleta Scris:  Unde scriem review-ul? Smile

In topicul acesta Good
08-09-2011 12:27 AM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
flori307 Deconectat
Beauty Guru

Alăturat: Sep 2010
Fondul de ten crema Aerateint Pure de la Vichy

Initial l-am aplicat peste o crema usoara, de zi, pe care am folosit-o pe post de baza de machiaj. Mi-a placut textura sa bogata si modul cum se aplica, lasand in urma un ten mat si perfect – aveam mici puncte rosii – au disparut ca prin minune, acoperite de fondul de ten. Chiar si roseata din jurul nasului, cauzata de o raceala, a disparut ca prin minune, pielea avand o culoare uniforma.

Cea mai mare surpriza pe care am avut-o a fost ca nuanta Sand mi se potriveste perfect! Ori au cei de la Vichy niste nuante foarte deschise, ori nu stiu ce sa cred… eu in general folosesc nuanta Light Ivory de la alte fonduri de ten, nuanta care adesea este cea mai deschisa, nicidecum medie precum Sand.

Cu toate ca initial m-a speriat un pic textura sa aparent cam vascoasa, fondul de ten s-a aplicat uniform fara probleme. A reusit sa-mi acopere chiar si cearcanele (care sunt destul de accentuate) intr-un mod cat se poate de natural, ceea ce ma face sa concluzionez ca are o mare putere de acoperire. Pur si simplu nu mai am nevoie sa folosesc anticearcanul, produs de care eram nedespartita pana acum.

La aproximativ 30 minute de la aplicare am inceput sa simt ca fata incepe sa ma stranga usor, semn ca-mi usuca un pic tenul.

A doua zi am reluat experimentul cu acest fond de ten, de aceasta data aplicand pe post de baza de machiaj o crema de fata ceva mai grasa. Fondul de ten s-a aplicat mai usor, tenul nu a mai ramas la fel de mat, ci avea o stralucire discreta, placuta, cu aspect natural. Si cel mai important lucru – nu am mai simtit tenul uscat!

In concluzie imi place acest fond de ten – este perfect pentru sezonul rece, cand folosesc o crema mai grasa. Este perfect tolerat de pielea mea, nu am simtit nici un fel de disconfort, nu am avut nici o alergie. Imi place ca reuseste sa aiba putere mare de acoperire, dar si capacitatea de a da un aspect natural tenului, in acelasi timp. Imi place ca rezista pe ten, ca nu se ia culoarea pe ecranul telefonului mobil – experienta jenanta pe care am avut-o cu alte fonduri de ten.

http://clarra.wordpress.com Undecided
08-09-2011 01:39 AM
Beauty Guru

1.Fondul de ten cu efect calmant de la Avon:
Pe acesta il folosesc cam de 2 ani,timp in care parerea mea de la inceput nu s-a schimbat.Are o acoperire destul de buna,pretul este mai mult decat mic..mai ales daca prinzi o oferta.Spre deosebire de alte fonduri de ten acesta nu imi usuca tenul si nici nu imi apar cosuri dupa folosire.Un inconvenient este faptul ca se ia pe ecranul telefonului.

08-09-2011 02:52 AM
Mitz Deconectat
Beauty Assistant

'New Affinitone' de la Maybelline New York promite un rezultat natural,secretul constand in faptul ca se combina foarte frumos cu nuanta pielii.Intradevar,il simt foarte usor pe fata,natural.Am tot cautat un fond de ten usor,care sa nu aiba acoperire mare(ceea ce de multe ori te face sa iti simti tenul incarcat,desi nu ai nevoie!),sa se intinda frumos si sa imi hidrateze si sa protejeze tenul.Pentru mine e perfect,nu am avut reactii adverse,nu imi luceste fata si imi face pielea sa se simta foarte bine.Cu siguranta revin tot la el,atata timp cat nu schimba formula.

[Imagine: img-thing?.out=jpg&size=l&tid=15409032]
08-09-2011 09:27 AM
mihaelamicu2001 Deconectat
Baby Beauty

Alăturat: Sep 2011
Vichy AeraTeint Fond de Ten Fluid
Acum cativa ani tot cautam un fond de ten care sa imi acopere toate problemele..Si tot schimband mereu firma am dat peste fondul de ten de la Vichy. Bineinteles la recomandarea unei prietene. De atunci pot sa spun ca imi cumpar acelasi tip de fond de ten. Chiar mi-e frica sa il mai schimb. Deja m-am obisnuit cu el. Stiu exact cat sa imi dau si cum. Stiu cum sa ma machiez peste el. Mi se poare exceptional pt ca nu mi se aduna pe fata in zona ridurilor. Ramane peste zi fixat foarte bine. Imi acopera toate imperfectiunile. Se vede ca si cand as avea un ten natural perfect.
09-09-2011 04:27 PM
florina_b Deconectat
Baby Beauty

pudra minerala- L'oreal --> nu se ia, miroase foarte bine, se intinde perfect Smile
09-09-2011 04:45 PM
miuta1981 Deconectat
Baby Beauty

Maybelline Dream Satin Liquid ,este super
09-09-2011 05:02 PM
andrra82 Deconectat
Banned

Desi nu este unul de la o firma super celebra, mie mi se potriveste cel mai bine si sunt foarte multumita de el. Este vorba despre fondul de ten Lumin' Isabelle Dupont .
Il recomand cu incredere. Rezista aproximativ 12 ore, fara probleme
09-09-2011 06:09 PM
ela29 Deconectat
Diva

si eu l am folosit aproape 2 ani pe cel de la isabelle dupont.ai dreptate un fond de ten foarte bun , se intinde bine, acopera perfectiunile,nu lasa pete,pentru 20 de lei este un fond de ten destul de bunSmile
09-09-2011 06:18 PM
new_camy86 Deconectat
Baby Beauty

Eu folosesc de cateva saptamani fondul de ten de la BOURJOIS:Bio Detox.Am auzit mai multe pareri..ca nu e bun..ca arata ca faina pe fata..etc.Pana la urma m am decis sa aflu pe pielea mea cum sta treaba cu el.Mi l am luat,costa vreo 60 lei,un pret destul de ok.M am pus pe treaba..am constat ca e super!Nu numai ca miroase frumos dar si acopera bine.Rezista destul de mult pe piele,unde mai pui ca e si bio.Am nuanta Vanilla si la tenul meu mixt merge de minune!!!Il recomand cu increderePupic
Am mai folosit pana la fondul de ten de la Bourjois unul de la Oriflame.Se numeste:Beauty Urban Shield Foundation.Este bunicel,acoperire medie si are spf ridicat.Mai mult din aceasta cauza l am ales.Am fost destul de multumita,ofera si luminozitate tenului,insa nu acopera cum imi doresc eu cearcanele sau punctele negre.Ii acord nota 6 din 10,mai ales pentru pretul mic.Heart
Acest fond de ten de la SEventeen este cel al copilariei mele..sa zic asa..l am folosit prin liceu,are un pret redus si este f bun.Poate concura cu succes cu alte marci mai scumpe si de fite.Are spf,multe nuante potrivite oricarui tip de ten si acoperire buna.Il recomand cu drag... kiss

Fişier(e) ataşate Imagine(i)

(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-09-2011 07:37 PM de new_camy86.)
09-09-2011 07:13 PM
roxanik_posarlie Deconectat
Baby Beauty

HeySmile

Am sesizat ca nu sunt singura care foloseste Maybelline Dream Satine Liquid.
Pentru mine a fost o revelatie, deoarece am un ten extrem de sensibil. Pe langa faptul ca nu irita sunt multumita si de textura, miros si rezistenta in timp.

Trebuie sa recunosc ca nu se adreseaza acelor pers care au nevoie de o putere de acoperire extrema!
L-am recomandat cu drag prietenelor Wink
09-09-2011 09:09 PM
shazada Deconectat
Baby Beauty

Fondul meu de ten preferat este lóreal.

Este un fond de ten 2 in 1 adica functioneaza si ca pudra.
Imi place ca se intinde f. bine( bine, conditia de baza pt. ca fondul de ten sa se intinda uniform e sa-ti fi facut inainte de aplicare un peeling al fetei, ceea ce si fac de fiecare data-nu aplic pe fata fond de ten f. des).
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-09-2011 09:57 PM de shazada.)
09-09-2011 09:50 PM
Mitz Deconectat
Beauty Assistant

Un fond de ten bun,pe care il recomand fetelor care cauta unul hidratant,sa se simta bine pe fata si sa tina foarte mult,ar fi MaxFactor Lasting Performance.
Are acoperire medie,dar mie mi se parea cam mare.Insa arata foarte bine pentru un machiaj de seara.Nu se intinde la fel de usor ca Affinitone,deci dureaza mai mult sa il aplici cum trebuie,sa nu ramai cu urme,mai ales daca nu e fix nuanta ta.
Un dezavantaj ar fi faptul ca are o tenta rosiatica,si din ce am vazut nu sunt singura care l-a folosit si crede asta.Initial,cand il aplici pe fata,e ok nuanta.Dar in 10 minute cam asa (timp in care orice fond de ten se inchide la culoare in contact cu aerul),e vizibila o nuanta mai rozalie.Din cauza asta nu l-as recomanda prea mult ziua,mai ales ca poate suntem grabite si cine stie cum il aplicam si ramanem cu dungi pe fata.

[Imagine: 457648_l.jpg]
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-09-2011 10:25 PM de Mitz.)
09-09-2011 10:24 PM
maryya2008 Deconectat
Baby Beauty

cel mai mult folosesc fondul de ten Clinique Perfectly Real Makeup. este fond ten pt ten normal. imi place deoarece are proprietati de hidratare, este usor si nu ,,incarca,, . il recomand cu caldura.
Dior DiorSkin AirFlash Spray
acesta este fondul de ten pe care il folosesc la ocazii speciale. va intrebati de ce il folosesc? simplu. pt ca e usor, e natural, e pur si simplu minunat. este alegerea perfecta mai ales pt sezonul primavara-vara, are o formula atat de usoara incat nici nu se simte............Heart
Revlon ColorStay Makeup (cu Softplex)
folosesc acest fond de ten mai mult la servici. imi place pt ca indiferent de vreme rezista. si nu numai atat. cu acest fond de ten nu mai este nevoie sa folosesc anticearcan sau corector. nu incarca tenul, si nici nu da senzatia de masca, iar demachemierea se face foarte usor.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-09-2011 11:02 PM de maryya2008.)
09-09-2011 10:48 PM
Beauty Guru

2.Fond de ten max factor Xperience:

Are o consistenta lichida si se intinde usor pe fata.Imi place faptul ca da o stralucire naturala pielii.Nu are o acoperire foarte mare..in sensul ca nu ascunde cosurile,dar te scapa de cearcane,puncte negre,roseata.
Nu s-a luat pe ecranul telefonului , iar asta e un mare plus.

09-09-2011 11:37 PM
irinao Deconectat
Baby Beauty

Imi place foarte mult L'Oreal Infailible. Mi se pare ca imi matifiaza foarte bine tenul, iar nuanta pe care am ales-o camufla perfect orice imperfectiune. Asa ca acesta este si va ramane preferatul meu, mai ales ca nu are nici un pret prea scump.
09-09-2011 11:55 PM
iuliaiulia Deconectat
Baby Beauty

Alăturat: Feb 2011
Cel mai bun fond de ten pe care l-am avut pana acum a fost de la La Roche Possay. Imi ofera tot ceea ce astept de la un fond de ten: acoperire puternica, aspect de perfect uniform, o usoara tenta glamour in lumina puternica.
Am incercat fonduri de ten de la L'oreal (cateva chiar pretty good, insa si cateva dezamagiri), Max Faxtor (ok, dar nu la maxima acoperire), Maybelline (dezamagitor), chiar si Dior spray Airflash (destul de uniform dar acoperire minima).
10-09-2011 12:21 AM
dayanna77 Deconectat
Baby Beauty

Fond De Ten L'Oreal Age Perfectcu Pensula.Este un fond de ten care se adreseaza tenului matur, il rehidrateaza, umple liniile create de riduri si uniformizeaza aspectul pielii.
Are o textura fina, fara pic de grasime, care se mentine intr-un mod confortbil intreaga zi.
Nu se asaza intre riduri si nu le accentueaza.Mascheaza cu succes diferentele si petele de culoare lasand imaginea unui ten natural si radiant. Pensula profesionala aplicatoare ajuta la conturarea si acoperirea perfecta a tenului.

Aerateint Pure fond de ten finisaj natural 12h.Pigmenti puri 100% minerali .Apa termala Vichy + Antioxidanti CE.pentru tenul normal si mixt il recomand pe cel fluid.Ultrafin si fondant. Rezultat final luminos, semi-mat.

Fond de ten Revlon Colorstay
Dacă vreţi un fond de ten care nu se ia pe haine, recomand fondul de ten Revlon Colorstay. Are acoperire bună, medie spre mare, dar poate fi lucrat pentru a oferi acoperire mai mică.Când l-am pus prima dată pe ten am fost plăcut surprinsă de faptul că-mi acoperea porii puţin măriţi din zona nas-obraji (între timp mi-am mai reparat tenul şi am mai scăpat de cratere). Nu se simţea ca o mască pe piele iar aspectul era de milioane, nici nu mai dădeam cu pudră. Mi se părea că pudra oferea aspect încărcat, dar fdt rezista fără pudră de dimineaţa până seara.
Aerateint Pure fond de ten finisaj natural 12h.Pigmenti puri 100% minerali .Apa termala Vichy + Antioxidanti CE.pentru tenul normal si mixt il recomand pe cel fluid.Ultrafin si fondant. Rezultat final luminos, semi-mat.
Dacă vreţi un fond de ten care nu se ia pe haine, recomand fondul de ten Revlon Colorstay. Are acoperire bună, medie spre mare, dar poate fi lucrat pentru a oferi acoperire mai mică.Când l-am pus prima dată pe ten am fost plăcut surprinsă de faptul că-mi acoperea porii puţin măriţi din zona nas-obraji (între timp mi-am mai reparat tenul şi am mai scăpat de cratere). Nu se simţea ca o mască pe piele iar aspectul era de milioane, nici nu mai dădeam cu pudră. Mi se părea că pudra oferea aspect încărcat, dar fdt rezista fără pudră de dimineaţa până seara.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-09-2011 01:02 AM de dayanna77.)
10-09-2011 01:01 AM
ela29 Deconectat
Diva

al 3 lea fond de ten pe care l am utilizat si de care am fost foarte multumita a fost max factor colour adept.mi lasa tenul de portelan, acoperea perfect imperfectiunile si s a adaptat foarte bine cu tenul meu gras.Este aproape 50 de lei dar isi merita banii.se intinde foarte bine si nici nu lasa urme pe haine alte lucruri.
se potriveste si tenului sensibil si cu roseataSmile

Fişier(e) ataşate Imagine(i)

10-09-2011 01:32 AM
ciucanramona Deconectat
Baby Beauty

Alăturat: Nov 2010
Mesaj: #22RE: Concurs septembrie 2011: review FDT (fond de ten) preferat
Fond De Ten L'Oreal Age Perfectcu Pensula.Este un fond de ten care se adreseaza tenului matur, il rehidrateaza, umple liniile create de riduri si uniformizeaza aspectul pielii.
Are o textura fina, fara pic de grasime, care se mentine intr-un mod confortbil intreaga zi.
Nu se asaza intre riduri si nu le accentueaza.Mascheaza cu succes diferentele si petele de culoare lasand imaginea unui ten natural si radiant. Pensula profesionala aplicatoare ajuta la conturarea si acoperirea perfecta a tenului.

Mesaj: #14RE: Concurs septembrie 2011: review FDT (fond de ten) preferat
Eu folosesc de cateva saptamani fondul de ten de la BOURJOIS:Bio Detox.Am auzit mai multe pareri..ca nu e bun..ca arata ca faina pe fata..etc.Pana la urma m am decis sa aflu pe pielea mea cum sta treaba cu el.Mi l am luat,costa vreo 60 lei,un pret destul de ok.M am pus pe treaba..am constat ca e super!Nu numai ca miroase frumos dar si acopera bine.Rezista destul de mult pe piele,unde mai pui ca e si bio.Am nuanta Vanilla si la tenul meu mixt merge de minune!!!Il recomand cu incredere
Am mai folosit pana la fondul de ten de la Bourjois unul de la Oriflame.Se numeste:Beauty Urban Shield Foundation.Este bunicel,acoperire medie si are spf ridicat.Mai mult din aceasta cauza l am ales.Am fost destul de multumita,ofera si luminozitate tenului,insa nu acopera cum imi doresc eu cearcanele sau punctele negre.Ii acord nota 6 din 10,mai ales pentru pretul mic.
Acest fond de ten de la SEventeen este cel al copilariei mele..sa zic asa..l am folosit prin liceu,are un pret redus si este f bun.Poate concura cu succes cu alte marci mai scumpe si de fite.Are spf,multe nuante potrivite oricarui tip de ten si acoperire buna.Il recomand cu drag...
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-09-2011 03:29 AM de ciucanramona.)
10-09-2011 03:28 AM
filipancayony Deconectat
Baby Beauty

ultimul fond de ten pe care l-am folosit a fost de la oriflame, Giordani. Pot spune ca a fost cel mai bun fond de ten pe care l-am avut vreodata. are textura osoata, se intinde usor si acopera perfect. Nici pretul nu este unul crescut deci... merita spun eu
despre fondurile de ten bio am o parere buna. Am avut ocazia sa folossc unul Bio din gama BENECOS si am fost multumita de el. De acoperit acopera, se intinde usor insa are si un dezavantaj: mi se pare putin cam gras...
am incercat si fondurile de ten de la L'oreal. Nimic de reprosat in legatura cu dansele. cel mai mult mi-a placut faptul ca au o varietate de noante astfel incat sa iti gasesti si unul pe placul tau. sunt parca totusi putin cam scumpe pentru buzunaru unei studente...
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-09-2011 04:08 AM de filipancayony.)
10-09-2011 04:04 AM
Postează răspuns 

Posibile subiecte înrudite...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizualizări: Ultimul mesaj
  Septembrie 2010: votare "gelul de dus preferat" Valerie 8 1,679 16-09-2011 05:20 PM
Ultimul mesaj: albinuta_eu
  Concursul lunii septembrie 2010: vorbeste despre gelul de dus preferat Valerie 29 3,666 15-09-2011 11:03 PM
Ultimul mesaj: madalinap

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 5 Musafir(i)