Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bendeac despre români: "Suntem jegoşi, spurcaţi, răi, scârboşi, needucaţi, anarhici,
Autor Mesaj
ela29 Deconectat
Diva

Alăturat: Aug 2011
Reputaţie: 0
Bendeac despre români: "Suntem jegoşi, spurcaţi, răi, scârboşi, needucaţi, anarhici,
http://www.libertatea.ro/detalii/articol...51607.html aici este articolul in care apare declaratia lui Bendeac.ce parere aveti ?sunteti de acord?cu parere de rau eu tind sa da chiar daca nu se incadreaza toti la aceasta categorie
25-08-2011 10:27 PM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
rallyloo Deconectat
Beauty Supreme

Alăturat: Jun 2011
RE: Bendeac despre români: "Suntem jegoşi, spurcaţi, răi, scârboşi, needucaţi, anarhici,
sunt de acord Smile bineinteles, exista si exceptii, asta e clar. mai sunt norocosi cu 7 ani de acasa, cu o mama de care le este rusine daca fac ceva spurcat, care au avut poate studii sau au crescut in strainatate si stiu cate ceva despre bun simt si codul bunelor maniere. in rest, romanii sunt cum spune bendeac. nu exista weekend in care niste baieti de baieti sa nu se ia la bataie in vreun club din oras. daca doua-trei fete ies la o plimbare in parc/in oras oriunde, e imposibil sa nu incerce vreun smecher sa le agate. daca ii refuzi, probabil te scuipa sau te ameninta. daca stam prea mult la coada la paine, incepem sa injuram vanzatoarea pentru ca nu se misca mai repede. daca profesorul te scoate la tabla si nu stii lectia, mai nou ii iei catalogul si iti pui singur nota 10 dupa care il ameninti pe profesor. cand copiii incep sa planga de foame, sunt mame iau matura si ii bat. pentru mai multe exemple, urmariti stirile de la ora 5 Smile
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 25-08-2011 10:39 PM de rallyloo.)
25-08-2011 10:38 PM
ela29 Deconectat
Diva

RE: Bendeac despre români: "Suntem jegoşi, spurcaţi, răi, scârboşi, needucaţi, anarhici,
mare dreptate ai .ai descris perfect realitatea, cum nu se putea mai bineSmile ma bucur ca nu sunt singura care are parerea asta.nu mi este rusine ca sunt romanca dar imi este rusine de lumea in care traim si de cei care isi bat joc de Romania zi de zi
25-08-2011 10:42 PM
2narac Deconectat
Beauty Passionate
*

imi place bendeac, chiar acum era la antena 1 cu ,,nu stiu, nu stiu''

a forbit serios cand ne-a facut jegosi?
26-08-2011 01:49 AM
ela29 Deconectat
Diva

da a scris pe pagina lui personalaSmile
26-08-2011 02:11 AM
2narac Deconectat
Beauty Passionate
*

Suntem jegoşi, spurcaţi, răi, scârboşi, needucaţi, anarhici,

cu el in frunte ha! ha! HihiHihiHihi
26-08-2011 03:44 AM
ela29 Deconectat
Diva

macar a recunoscut ca se afla printre ei
26-08-2011 03:45 AM
RobertCodescu Deconectat
Beauty Assistant

Alăturat: Sep 2011
Poate el eu am făcut baie, am fost la şcoală şi la biserică lol

Smile OK şi pentru voi fetelor un MARE şi ULTRA-SECRET NAŢIONAL Big Grin în loc de semnătură http://www.blogarismeromanesti.blogspot.com/ o sursă cu MULTE surse de făcut bani online, fără să fii nevoit(Ă) să mergi la serviciu în schimbul 3, EXAGERAT de SIMPLU !!!
03-09-2011 11:51 PM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
maryelisa Deconectat
Beauty Assistant

Alăturat: Sep 2010
cu totii stim ca e adevarat , trist ,dar adevarat
02-11-2011 12:51 AM
RobertCodescu Deconectat
Beauty Assistant

Alăturat: Sep 2011
Big Grin Si ce ne facem daca are, totusi, dreptate !?!? Tongue

Smile OK şi pentru voi fetelor un MARE şi ULTRA-SECRET NAŢIONAL Big Grin în loc de semnătură http://www.blogarismeromanesti.blogspot.com/ o sursă cu MULTE surse de făcut bani online, fără să fii nevoit(Ă) să mergi la serviciu în schimbul 3, EXAGERAT de SIMPLU !!!
09-12-2011 03:08 AM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
simonel Deconectat
Baby Diva
*

Alăturat: Sep 2010
Depinde de mediul in care te invarti.
Eu mi-am ales oameni destepti, calzi, interesanti in jur.

Asa ca nu pot de acord cu el.
09-12-2011 05:06 AM
Mitz Deconectat
Beauty Assistant

E adevarat,dar depinde ce vrei sa vezi.Adevarul e ca multi romani sunt exact cum ii numeste Bendeac (nu ca m-ar interesa prea mult acesta),si mai urat e ca toti ne adaptam la rau.Nu sunt deloc suparata,nu ma simt deloc jignita cand spune un roman asta.A avut toate motivele sa faca afirmatia respectiva.
10-12-2011 09:09 AM
RoxanaNicoleta Deconectat
Beauty Guru

Alăturat: Jul 2011
din pacate din ce in ce mai putin intalnim persoane educate si cu bun simt..nu ma simt jignita, desi consider ca nu ma incadrez in categoria descrisa de el

If plan A fails, remeber that you still have 25 letters left.

http://loveissall.blogspot.com
11-12-2011 03:01 AM
TinaLove Deconectat
Beauty Assistant

Alăturat: Dec 2011
totally agree. Abia astept sa-mi termin facultatea si sa ma car.
12-12-2011 06:08 AM
Cupcake1605 Deconectat
Diva Supreme

Alăturat: Jan 2011
chiar astazi a scris bendeac pe fb ca luni va aparea la tv si va spune incotro se va indrpta cariera lui...sunt curioasa ce va face

http://www.cupcakesplendens.blogspot.com

http://retete-simple-delicioase.blogspot.com/

[Imagine: emiplantbanner.png]
29-01-2012 06:07 AM
Postează răspuns 

Posibile subiecte înrudite...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizualizări: Ultimul mesaj
  Emisiuni TV despre fashion creatza90 16 2,144 23-08-2011 01:14 AM
Ultimul mesaj: ela29

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 3 Musafir(i)