Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sesiunea a 2a bac 2011
Autor Mesaj
ela29 Deconectat
Diva

Alăturat: Aug 2011
Reputaţie: 0
sesiunea a 2a bac 2011
luni incepe sesiunea a 2a pentru cei care nu au luat bacul de prima oara ?ce credeti de data asta vor fi rezultatele mai bune fata de prima tura?
am gasit un articol in care scrie ca si acum tot la fel de severi si stricti vor fiSmile.Este Pacat ca s a ajuns in stadiul asta in care peste 100000 de elevi sa pice examenul de bacalaureat
http://www.libertatea.ro/detalii/articol...50817.html
20-08-2011 10:35 PM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
rallyloo Deconectat
Beauty Supreme

Alăturat: Jun 2011
RE: sesiunea a 2a bac 2011
eu sper ca s-au apucat de invatat serios elevii, acum ca au vazut ca nu se poarte vorbi. chiar sunt curioasa sa vad ce iese Smile
si eu am o verisoara care a picat doua probe la bac si din cate am inteles, nu prea s-a pus pe invatat.
oricum, elevii au picat pentru ca nu au invatat. asta e singurul lucru cert.
21-08-2011 12:13 AM
ela29 Deconectat
Diva

da asa este, s au lasat toti pe tanjeala, nu sunt vinovati nici profesorii pentru ca nu ei trebuie sa invete acasa pentru elevi
21-08-2011 01:27 AM
RoxanaNicoleta Deconectat
Beauty Guru

Alăturat: Jul 2011
eu am dat bac-ul anul acesta..nu a fost atat de greu cum se zice...daca invatai cat de cat in 4 ani de liceu si erai interesat sa te pregatesti mai mult in ultmul an..puteai lua bac-ul cu o nota onorabilaSmile

If plan A fails, remeber that you still have 25 letters left.

http://loveissall.blogspot.com
22-08-2011 04:55 PM
ela29 Deconectat
Diva

asa este ai drreptate nici mie nu mi s au parut grele chiar deloc comparativ cu alte variante .ce a picat a fost acceptabil daca invatai sau daca macar faceai variante multe nu aveai cum sa nu faci
22-08-2011 06:14 PM
ela29 Deconectat
Diva

Din cultura generala. La limba de oral, la proba, la limba romana, proba de oral, am luat calificativul maxim fara sa invat," spune el.cam asa a fost prima parte a examenului de bacalaureat
http://stirileprotv.ro/stiri/social/bac-...ouble.html
24-08-2011 08:45 AM
Beauty Guru

sa fim seriosi..ce fel sunt probele orale acum...

25-08-2011 05:19 PM
ela29 Deconectat
Diva

daaSmile) vb lui o mare caterinca
eu pana sa vad cum e, chiar am avut emotii si eram panicata, cel putin la romana , mi a picat si un text mai greutz, nu stiam ce sa mai zic ca sa impresionez acolo
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 25-08-2011 05:28 PM de ela29.)
25-08-2011 05:27 PM
ela29 Deconectat
Diva

Mama către fiică, înainte de examen: Azi, la bac, să citeşti cu atenţie subiectele, că doar ai învăţat, şi să le rezolvi pe rând: partea întâi, partea a doua şi partea a treia. Apoi, îţi mai rămâne timp să zâmbeşti şi la camera de filmat din clasă că aşa e frumos.
Mama către fiică, după examen: Cum a fost?
Fata: Am făcut cum mi-ai spus. Am citit cu atenţie. La primul subiect nu am ştiut ce să scriu, la al doilea nu am ştiut, iar la al treilea nu am ştiut. Iar în timpul rămas am zâmbit la cameră.

ce tare esteSmile)))
25-08-2011 07:18 PM
Beauty Guru

haz de necaz....e trist totusi,mai ales ca nici nu s-au obosit sa deschida o caret unii

25-08-2011 07:26 PM
ela29 Deconectat
Diva

iti dai seamaSmile) eu la inceputul verii ramaneam socata de dezinteresul pe care il afiseau , nu aveau emotii nu nimic ei erau la piscinaWink) unii habar nu aveau k luni incepea bacul
25-08-2011 07:43 PM
2narac Deconectat
Beauty Passionate
*

nu e corect, pana anul asta s-a copiat pe rupte, saracii, mi-e mila de ei.
25-08-2011 09:10 PM
ela29 Deconectat
Diva

dar asta este realitatea, nu se putea continua asa la nesfarsit
25-08-2011 09:13 PM
ela29 Deconectat
Diva

Nici în sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2001, proba de limba şi literatura română n-a fost una lipsită de peripeţii şi replici amuzante.

Astfel, unul dintre subiecte le cerea elevilor să găsească un sinonim pentru termenul "odinioară", utilizat într-un fragment de operă literară pe care adolescenţii trebuiau să o comenteze.

Una dintre elevele care au susţinut BAC-ul a avut însă o reacţie care i-a lăsat mască pe cei prezenţi. "Am întrebat în faţă, în spate, în stânga şi în dreapta. Nimeni nu ştia ce înseamnă cuvântul odinioară, nici eu n-am ştiut"a spus fata
30-08-2011 08:23 AM
Mitz Deconectat
Beauty Assistant

Presa cauta sa ii faca pe elevii romani sa para toti prosti .
In primul rand,faptul ca nu s-a luat BAC-ul de atatia e o mare prostie.Cei care nu l-au luat sunt de la SAM-uri,care acum sunt trecute ca licee(adica scolile alea la care intra elevii sa invete o meserie,cu note de 3 si 4,ai caror profesori n-au absolut nicio legatura cu BAC-ul).
Apoi,pana acum s-a copiat pe rupte,iar acum nu s-au pus camere de luat vederi in toate liceele.Se fac chete pentru profesori si acum.
Apoi,sistemul este la pamant si ei vor ca elevii sa toceasca niste comentarii care nu le vor folosi deloc in viata?Poate doar ca viitor profesor,sa inveti ceva inutil ca sa ii inveti si pe altii ceva inutil,din care cativa poate ii vor invata pe altii ceva inutil si tot asa.
Practic esti facut incult pentru ca n-ai stiut sa comentezi "Adela" de Garabet Ibraileanu (iar mie la scoala mi s-a spus,citez: "este bine sa citesti acest roman pentru a avea o idee despre cum nu trebuie scris un roman") . Din cate am inteles,asta s-a dat acum,printre altele.
Nu tot ce se da la televizor si se aude pe la radio e asa cum pare.
30-08-2011 09:46 AM
ela29 Deconectat
Diva

asa este ...dar trebuie sa recunoastem ca si elevii sunt de vina da avem un sistem de invatamant prost, ca profesorii nu si mai dau silinta ca totul se rezuma pe tocit dar chiar asa nu stai u ca elev de clasa a 12a degeaba un an intreg.nu doar cele considerate sam au picat, au picat si elevi buni sau elevi de bani gata care erau siguri ca niste banuti acolo in plus , vor rezolva toate problemele.eu vb din cazuri reale la mn in oras la licee bune printre primele 3 licee , erau copii care n aveau nici o gara cu bacul , nici cel mai mic stres.COnteaza si efortul pe care il depune elevul si dorinta lui de a invata.Si sa fim seriosi subiectele nu au fost asa de grele, vai Subiecte de olimpiada.
30-08-2011 06:29 PM
RobertCodescu Deconectat
Beauty Assistant

Alăturat: Sep 2011
În 1990 (mamăăă ce moş sunt !!!) când am dat yo Bacul NU erau mobile,camere web, şi alte device-uri, dar din respect pentru munca profilor NU s-a copiat Big Grin

Smile OK şi pentru voi fetelor un MARE şi ULTRA-SECRET NAŢIONAL Big Grin în loc de semnătură http://www.blogarismeromanesti.blogspot.com/ o sursă cu MULTE surse de făcut bani online, fără să fii nevoit(Ă) să mergi la serviciu în schimbul 3, EXAGERAT de SIMPLU !!!
03-09-2011 05:18 AM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
ela29 Deconectat
Diva

si ati ramas si cu ceva Smile din cei 4 ani de liceu
03-09-2011 05:34 AM
Mitz Deconectat
Beauty Assistant

Cu ce sa ramana?Majoritatea tocesc pentru BAC.Nu-mi spune mie ca te-a ajutat atat de mult la facultate,la munca si in viata,comentariul la "Moara cu noroc".Nu stiu cum era atunci dupa Revolutie,dar mai apoi oamenii au inceput sa realizeze ca baga bani in meditatii si tocesc niste comentarii de-a dreptul inutile.Macar pe timpul lui Ceausescu stiam o treaba: termin liceul si am locul de munca asigurat lol .
Respect pentru Robert Codescu,e de-o seama cu mama.Cu toate ca generatia voastra mi se pare cea mai ciudata
03-09-2011 02:58 PM
RobertCodescu Deconectat
Beauty Assistant

(03-09-2011 02:58 PM)Mitz Scris:  Cu ce sa ramana?Majoritatea tocesc pentru BAC.Nu-mi spune mie ca te-a ajutat atat de mult la facultate,la munca si in viata,comentariul la "Moara cu noroc".Nu stiu cum era atunci dupa Revolutie,dar mai apoi oamenii au inceput sa realizeze ca baga bani in meditatii si tocesc niste comentarii de-a dreptul inutile.Macar pe timpul lui Ceausescu stiam o treaba: termin liceul si am locul de munca asigurat lol .
Respect pentru Robert Codescu,e de-o seama cu mama.Cu toate ca generatia voastra mi se pare cea mai ciudata

WOW !!! Mi-a plăcut la nebunie asta cu "generaţia cea mai ciudată" cine ştie poate de la explozia de la Cernobîl, poate de la cutremurele din 1977, 1986, 1990, poate de la dictatură, nici măcar eu sau mama ta NU ŞTIM răspunsul EXACT !!! Tongue

Smile OK şi pentru voi fetelor un MARE şi ULTRA-SECRET NAŢIONAL Big Grin în loc de semnătură http://www.blogarismeromanesti.blogspot.com/ o sursă cu MULTE surse de făcut bani online, fără să fii nevoit(Ă) să mergi la serviciu în schimbul 3, EXAGERAT de SIMPLU !!!
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 03-09-2011 03:05 PM de RobertCodescu.)
03-09-2011 03:04 PM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Mitz Deconectat
Beauty Assistant

lol Ma refer la perioada pe care ati prins-o.Imi place mama,sper ca n-a fost prea afectata de toate astea Big Grin Incep si eu ca mosii...ca era mai bine pe timpul comunismului lol ehh nici asa nici asa
03-09-2011 03:07 PM
RobertCodescu Deconectat
Beauty Assistant

(03-09-2011 03:07 PM)Mitz Scris:  lol Ma refer la perioada pe care ati prins-o.Imi place mama,sper ca n-a fost prea afectata de toate astea Big Grin Incep si eu ca mosii...ca era mai bine pe timpul comunismului lol ehh nici asa nici asa

Şi NU ai de unde să ştii dacă perioada respectivă NU ne-a afectat şşi pe noi !!! Angry

03-09-2011 03:16 PM
Mitz Deconectat
Beauty Assistant

Cine a zis ca n-ati fost afectati ??? Daca vreau sa stiu,intreb(si asta am si facut).Plus de asta,GLUMEAM.Evident ca v-a afectat in vreun fel,pe unii mai mult pe altii mai putin.
edit: ma duc la munca,hai sa nu spamam topicul
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 03-09-2011 03:21 PM de Mitz.)
03-09-2011 03:20 PM
RobertCodescu Deconectat
Beauty Assistant

(03-09-2011 03:20 PM)Mitz Scris:  Cine a zis ca n-ati fost afectati ??? Daca vreau sa stiu,intreb(si asta am si facut).Plus de asta,GLUMEAM.Evident ca v-a afectat in vreun fel,pe unii mai mult pe altii mai putin.
edit: ma duc la munca,hai sa nu spamam topicul

Muncăăăăăăăăă !?!?!? În weekend păi la ce-am mai făcut Revoluţie cu mamata !?!? Să avem sâmbăta liber aprob

03-09-2011 04:18 PM
ela29 Deconectat
Diva

eu m am referit ca au ramas cu ceva de pe urma celor patru ani de liceu pentru ca pe atunci se invata si nu se apela la meditatii ca acum. ai tai si acum isi amintesc ce au facut in liceu carti poezii , opere in schimb cei de acum in 2 ani o sa uite tot
03-09-2011 06:49 PM
Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 4 Musafir(i)