Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ruj sau gloss?
Autor Mesaj
lorelei Deconectat
Baby Diva
*

Alăturat: Sep 2010
Reputaţie: 0
Ruj sau gloss?
Ce preferati mai mult, rujul sau glossul? Eu folosesc din ambele categorii, desi mai mult tind spre gloss. Uneori pun un strat de gloss transparent peste ruj, pentru mai mult efect.

http://www.lorisbeauty.wordpress.com
10-09-2010 10:51 PM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
laleauaneagra Deconectat
Baby Diva
*

RE: Ruj sau gloss?
Prefer glossul, am mai multe nuante pe care le schimb. Imi place sa fie glossy si sa dureze pe buze.
11-09-2010 01:36 AM
kitty Deconectat
Baby Diva
*

Folosesc si ruj si gloss. Ruj mai mult in sezonul rece si glossul in cel cald. Depinde si de dispozitie Smile
11-09-2010 06:31 AM
Marina Deconectat
Baby Diva
*

Alăturat: Aug 2010
Imi placeau foarte mult rujurile acum vreo 3 ani insa am vazut niste reportaje despre plumbul din ruj si cat de nesanatos este si de atunci parca n-am mai avut nici un spor in a le folosi, mereu ma gandeam ca "mananc" plumb Thinking

Tot acolo, in reportaj, spuneau ca putem testa continutul de plumb dandu-ne cu ruj pe mana si frecand locul respectiv cu o moneda. Daca se innergreste, are plumb.

Am incercat si Dioare, Revloane, Max Factor, Rimmel, etc etc si toate s-au innegrit Rolleyes Doar unele de la Avon (stupoare!) au fost mai ok, dar deja parca mi-am luat gandul de a le mai folosi. Mai ales ca eu merg pe combinatia ochi f puternic conturati - buze nude Smile
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 11-09-2010 07:40 AM de Marina.)
11-09-2010 07:38 AM
kitty Deconectat
Baby Diva
*

Ce sumbru suna ce ne-ai scris... Multumim pentru pont, eu una am sa verific toate cele 3 rujuri din dotare (restul sunt glossuri).
11-09-2010 07:43 AM
laleauaneagra Deconectat
Baby Diva
*

imi aminteste de profu de geografie din liceu care zicea fetelor ca rujurile sunt facute din untura de caine. cat de scarbos tinea sa fie...
12-09-2010 04:50 AM
cristina Deconectat
Baby Beauty

folosesc foarte mult balsam de buze si gloss ... extrem de rar ruj
12-09-2010 07:50 PM
kitty Deconectat
Baby Diva
*

am incercat toate cele 3 rujuri cu metoda descrisa de Marina si nu s-a innegrit locul dupa niciunul din rujuri. semne bune, sper.
13-09-2010 12:15 AM
Anitta Deconectat
Baby Diva
*

Amandouuuua!
Am o gramada de rujuri dar tot glossurile imi plac. Am sa fac testul cu moneda, sper sa nu ma ingrozesc... Kitty, tu ce rujuri ai testat?

PS: De fapt, imi plac Gloss Stick-urile. O combinatie foarte misto intre consistenta/rezistenta rujului si luciul minunat al glossului:X

Un produs cosmetic ce s-a dovedit pentru mine o incantare, pentru altcineva poate fi o dezamagire.Fiecare din noi e diferita!
______
http://viciicontemporane.blogspot.com
______
Fetele, ca moliile, sunt intotdeauna atrase de stralucire.
13-09-2010 08:30 AM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
AlexantzA Deconectat
Baby Beauty

Prefer glossul, am doar un ruj Avon si 2 no-name Smile

Fii ceea ce esti!
13-09-2010 10:02 PM
kitty Deconectat
Baby Diva
*

(13-09-2010 08:30 AM)Anitta Scris:  Amandouuuua!
Am o gramada de rujuri dar tot glossurile imi plac. Am sa fac testul cu moneda, sper sa nu ma ingrozesc... Kitty, tu ce rujuri ai testat?

PS: De fapt, imi plac Gloss Stick-urile. O combinatie foarte misto intre consistenta/rezistenta rujului si luciul minunat al glossului:X

Am testat doua rujuri Max Factor si unul Rimmel. Am schimbat si moneda, sa ma conving Hihi
14-09-2010 01:02 AM
Anitta Deconectat
Baby Diva
*

Majoritatea rujurilor mele sunt Oriflame, Yves Rocher si Avon. Restul sunt branduite si au costat mici averiSad ....Chiar sper sa nu iasa testul prost pentru ca voi fi scarbita si nu stiu cat le voi mai folosi. Si ar fi pacat, pentru ca sunt culori frumoase si am si dat gramezi de bani pe eleSad

Un produs cosmetic ce s-a dovedit pentru mine o incantare, pentru altcineva poate fi o dezamagire.Fiecare din noi e diferita!
______
______
15-09-2010 12:33 AM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
creatza90 Deconectat
Beauty Passionate
*

Marina Big Grin tu ai dreptate cu plumbul, dar testul nu se face cu o moneda ci cu aur (de exemplu un inel).

Am primit si eu un mail despre asta, despre continutul de plumb din rujuri, cum unele firme renumite ar pune cantitati mari de plumb in rujuri, in special in cele care dureaza mult. Se poate face si un test. Se pune o cantitate mica de ruj pe mana si se freaca zona respectiva cu un inel de aur. Daca zona se innegreste contine o cantitate mare de plumb.
Eu am facut testul cu rujul meu Maybelline si s-a innegrit aproape instantaneu. Colega mea a incercat cu un seventeen si nu a avut nici o modificare de aspect.
15-09-2010 01:01 AM
vio_dreams Deconectat
Baby Beauty

Imi plac foarte mult gloss-urile, din pacare insa , fiindca am buzele mari evit sa le folosesc. De regula folosesc rujuri sau balsamuri de buze.

http://reteteculinarepentruincepatori-vio.blogspot.com/
15-09-2010 07:38 AM
creatza90 Deconectat
Beauty Passionate
*

Ei, vio, nu spune ca din pacate... adica tu ai deja ce altele doresc sa aiba aplicand glossul Big Grin
Eu spun sa te bucuri de ceea ce ai Pupic
15-09-2010 07:25 PM
* Roxie * Deconectat
Baby Beauty

Eu prefer rujurile deoarece sunt mult mai practice, durează mai mult pe buze şi au un efect mult mai elegant. De obicei îmi cumpăr rar rujuri, dar atunci când o fac investesc în culori bine alese şi de la firme care ştiu că merită. Am doar 6 rujuri şi îmi sunt de ajuns: un nude şi un roz siclam de la MAC, un roşu aprins de la Elizabeth Arden, încă două de la Estee Lauder şi încă un nude de la Lancome..

Nu suport gloss-urile deoarece multe dintre ele sunt sclipicioase şi nu ţin mult pe buze. Deasemenea, detest faptul că sunt lipicioase (fumez şi e tare neplăcut să laşi tone de urme pe ţigări sau să-ţi umpli iubitul de gloss Hihi - din acest motiv prefer rujurile rezistente la transfer Big Grin). Am şi eu buzele mari şi nu simt nevoia să le accentuez cu o tonă de gloss, mai ales că prefer machiaje mai dramatice la ochi si o culoare la buze mai discretă.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 17-09-2010 02:21 AM de * Roxie *.)
16-09-2010 02:13 AM
Anitta Deconectat
Baby Diva
*

Mie atat de mult imi plage rujul rosu ca nu l-as da jos nici cand dorm. Si gloss-ul ma ajuta sa transform look-ul de zi intr-unul de seara:X

______
______
22-09-2010 07:43 AM
vio_dreams Deconectat
Baby Beauty

(15-09-2010 07:25 PM)creatza90 Scris:  Ei, vio, nu spune ca din pacate... adica tu ai deja ce altele doresc sa aiba aplicand glossul Big Grin
Eu spun sa te bucuri de ceea ce ai Pupic

Ei , stii tu, asa suntem noi femeile, niciodata nu suntem multumite cu ceea ce avem.Big Grin

http://reteteculinarepentruincepatori-vio.blogspot.com/
23-09-2010 06:04 AM
Bee Deconectat
Baby Beauty

(22-09-2010 07:43 AM)Anitta Scris:  Mie atat de mult imi plage rujul rosu ca nu l-as da jos nici cand dorm. Si gloss-ul ma ajuta sa transform look-ul de zi intr-unul de seara:X

ce norocoasa esti...mie nu-mi sta bine deloc cu ruj rosu desi imi place cum se vede la alte persoane
26-09-2010 02:24 AM
flori307 Deconectat
Beauty Guru

Rujul il folosesc in general intr-un cadru mai oficial, iar glossul mai mult in timpul liber.

http://clarra.wordpress.com Undecided
28-09-2010 07:56 PM
janina Deconectat
Baby Beauty

ruj si glos ,ma ajuta sa -mi de-a volum buzelor
29-09-2010 03:36 AM
Anitta Deconectat
Baby Diva
*

Bee, oricarei femei ii sta bine cu ruj rosu. Trebuie doar sa gasesti nuanta potrivita pentru tenul tau. Exista mai multe tipuri de rosu. Poate ca tu ai incercat o nuanta care nu te avantaja dpdv cromatic in combinatie cu tenul tau.

______
______
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 05-10-2010 08:41 AM de Anitta.)
05-10-2010 08:40 AM
iris88 Deconectat
Baby Beauty

Mai importanta decat culoarea tenului cred ca este culoarea dintilor... Rujul rosu arata oribil cu dinti mai galbeni Sad
06-10-2010 01:23 AM
Anitta Deconectat
Baby Diva
*

Iris, rosul albeste opric dintii. Dar in cazuri mai grave nu face minuni.
Pentru albirea dintilor exista tratament, nu e bai, dar daca te-ai indragostit de un ruj care nu ti se potriveste din cauza subtonurilor tenului tau si mai si iesi pe strada asa...risti sa arati vulgar.

______
______
07-10-2010 11:36 PM
alessya87 Deconectat
Beauty Passionate
*

Eu zic ambele, pt. ca sunt dependenta de machiajul buzelor (chiar si cand merg dupa paine aplic chiar si numai un lip tint balm), dar daca ar fi sa aleg, as alege gloss, pentru luciu, hidratare si... aroma! Smile
12-10-2010 03:37 AM
Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 4 Musafir(i)