Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul lunii septembrie 2010: vorbeste despre gelul de dus preferat
Autor Mesaj
Valerie Deconectat
Administrator

Alăturat: Aug 2010
Reputaţie: 3
Concursul lunii septembrie 2010: vorbeste despre gelul de dus preferat
Avand atat de multe optiuni, ne e greu sa alegem un gel de dus! Totusi, care este preferatul tau? Cu aroma fructata, orientala sau verde? Vrei sa iti ofere si granule pentru gomaj sau preferi cremele de dus uleioase? Ambalajul conteaza? Dar pretul?

Scrie un review pentru gelul tau de dus preferat si noi te premiem cu:

[Imagine: 35a8b50.jpg]

1. Elizabeth Arden Provocative Woman Eau de Parfum (10ml)
(Senzual si ispititor, Provocative de la Elizabeth Arden este un parfum rafinat. O imbinare orbitoare de flori cu o atingere orientala. Acest parfum feminin este o imbinare ispititoare de crin, lotus, orhidee, cu note subtile de ambra si lemn. Provocative este recomandat unei tinute de seara.

Note:
Lotus, Crin,Orhidee, Flori de papaya, Frezie roz,Ambra rosie, lemn hinoki

Stil:
Senzual si exotic)

2. Rimel Hypnose Lancome

3. N7 (Boots) - Blissful Body Wash (40ml)
(Turn your daily shower into a little bit of heaven. This dreamy, creamy-soft cleanser conditions your skin from top to toe as it gently cleanses and refreshes. A little luxury every day)

4. Oja Collection 2000 - MaxiFlex
5 days wear polish, nuanta 274 Cocoa

5. Mary Kate and Ashley - Sequin dust / sparkling powder

6. set margele si cercei baby blue si alb

7. doua mostre Loreal, una Revlon Age Defying Face Primer

* Fiecare membru poate participa cu maxim doua reviewuri.
* Moderatorii vor alege 10-15 reviewuri iar apoi membrii acestui forum vor alege castigatorul prin vot.
* Concursul se incheie pe 30 septembrie iar castigatorul va fi anuntat pana in data de 5 octombrie! Succes!
13-08-2010 04:55 AM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Cruela Deconectat
Baby Beauty

Reputaţie: 0
RE: Concursul lunii septembrie: vorbeste despre gelul de dus preferat
Am tot citit in ultima vreme despre calitatile minunate ale uleiului de argan si am plecat intins la cumparaturi in speranta ca voi gasi o crema, un gel, orice cu acest ingredient. Si, l-am gasit! Claping hands

[Imagine: 2h6x5dc.jpg] Crema de dus de la Hammam, cu ulei de argan si uleiuri afrodisiace. A costat 20 lei, il puteti cumpara din reteaua de farmacii Sensiblu si vi-l recomand cu caldura! Este cel mai fin gel de dus pe care l-am incercat vreodata, are un miros de miere / lapte dar delicat (desi, culmea, puternic), are o consistenta foarte fluida si aluneca superb pe piele! In plus, e made in Franta.

Pe sticla scrie: “Gama exclusiv femininia cu ulei de argan obtinut din arborele de Argan, arbore mitic recunoscut din antichitate pentru calitatile sale hidratante, regenerante si afrodisiatice. Cleopatra – simbolul seductiei feminine iti poate dezvalui secretele seductiei utilizand produsul Hammam. Formula unica pe piata din Romania. Contine 10% ulei pur de argan”.

Daca aveti chef de un rasfat rafinat, merita sa incercati! Pielea ramane curata, fina, catifelata, hidratata si delicat parfumata Wink

Spor la cumparaturi! hello
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 13-08-2010 10:02 PM de Cruela.)
13-08-2010 09:53 PM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
lorelei Deconectat
Baby Diva
*

Alăturat: Sep 2010
Din tot ce am folosit pana acum, cel mai mult m-a multumim gelul de dus de la Bourjois, toate tipurile folosite. Imi place la nebunie cum miros, cum se simte pe piele si cum se simte pielea dupa: catifelata, foarte delicata si happy Smile
Am vazut ca sunt oferte la Real la gelurile de dus Bourjois, doua la 10 lei, parca, merita sa incercati!

http://www.lorisbeauty.wordpress.com
10-09-2010 10:46 PM
Anitta Deconectat
Baby Diva
*

Am o mica pasiune, ca sa ii zic asa, pentru tot ce tine de produsele de ingrijre corporala si igiena.
Sunt un fel de hamster al gelurilor de dus, sampoanelor, cremelor, absorbantelor zilnice, deodorantelor etc...
V-ati prins voi..*lol*
In fine...pentru ca acum sunt intr-o mega criza de timp am sa postez un top 5 al gelurilor de dus dupa care pur si simplu ma topesc: (ordinea este aleatorie)
1. Nivea Sunny Melon & Oil:
Imi place pentru ca miroase a pepene galben si imi place la nebunie cum miroase pepenele galben. Particulele de ulei sunt interesante si dau senzatia de catifelare.
Pret: aproximativ 10 lei.
Il gasesti: cam peste tot Smile
[Imagine: Nivea-Dusche-Sunny-Melon-%26-Oil-1057114022.jpg]

2. Bourjois Gorgee D'eau:
Foarte fresh si face spuma muuuuuuuuuuuuuuuuulta iar apoi toata casa miroase ca acest gel de dus deoarece aroma ramane destul de puternica pe piele in primele 20-30 de minute.
Cu toate ca nu imi place intotdeauna sa miros cum miroase gelul de dus pentru ca interfereaza cu parfumul, acest produs de la Bourjois mi-a binedispus diminetile.
Pret: aprox 15-20 lei. Depinde de unde il achizitionezi.
Il gasesti: In hypermarketuri si la magazinele de cosmetice. In Brasov au si la Beauty Shop. Cred ca si in Sephora. Adica sigur!Smile)
[Imagine: img21172.jpg]

3.Bottega Verde gel de dus cu aroma de ciocolata si caramel:
Cum ar fi sa te speli pe corp cu un baton de ciocolata Milka cu caramel fara sa ramai lipicioasa si fara sa te murdaresti?
Ei bine, aceeasi senzatie ti-o ofera acest gel de dus. E mai realist si mai dulce cu privire la miros decat varianta de la Bourjois, iar faptul ca sticluta are 400 ml e un maaare plus.
Pret: 20 lei
Il gasesti: pana acum l-am vazut doar in Real.
[Imagine: 544182.jpg]

4. Yves Rocher Framboise
Miroase fantastic de bine, foarte natural, pare ca acum ai stors niste zmeurici in sticla.
Pe sticla scrie ca fructele organice provin dintr-o agricultura Bio. Minunat, ce sa mai zic?
Pret: 25 lei
Il gasesti: In magazinele Yves Rocher sau prin comanda la reprezentanti.
[Imagine: 00FA000001970252-photo-bain-douche-framb...rocher.jpg]

5. Armani Mania:
Gelul de dus de la Armani, din colectia Mania, este cea mai buna inventie de la deodorantul spray incoaceSmile)
Miroase exact ca parfumul (doh....), spumeaza enorm, aroma se pastreaza pe piele cateva ore, foarte discret.
Imi place ca fiind din aceeasi gama cu parfumul, gelul de dus nu ii schimba/afecteaza mirosul.
Nu imi place ca este o sticluta mica mica si ca il pot cumpara doar la set.
Pret: Intra in pretul setului. Aproximativ 450 lei
Il gasesti: la Sephora sau orice parfumerie de lux. Asta daca ai noroc sa aibe setul.Sad
[Imagine: maniawset.jpg]

Cam asta ar fi top5 al gelurilor de dus pentru vara. Voua ce tip de gel de dus va place?
Astept parerile voastre deoarece sunt nerabdatoare sa vad cu ce va indulciti diminetile de varaSmile

Mentionez ca acest review este creatie personala si apare pe blogul, de asemenea personal: http://viciicontemporane.blogspot.com cu anumite modificari.

Un produs cosmetic ce s-a dovedit pentru mine o incantare, pentru altcineva poate fi o dezamagire.Fiecare din noi e diferita!
______
http://viciicontemporane.blogspot.com
______
Fetele, ca moliile, sunt intotdeauna atrase de stralucire.
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 13-09-2010 05:01 AM de Valerie.)
13-09-2010 04:29 AM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Bee Deconectat
Baby Beauty

multe geluri de dus pe care le-am folosit, dupa ce le foloseam simteam ca parca mi se strange pielea, o simteam asa uscata incat nu suportam sa stau 2 secunde fara sa ma dau cu multa lotiune de corp, sa mi se hidrateze pielea cat mai repede...Angry
dintre toate de pana acum, gelul meu de dus preferat, care e de fapt crema de dus, este acesta
[Imagine: rtn6aa.jpg]
Dove Indulging Cream Wink cred ca e cel mai vechi de la Dove dar chiar e singurul produs de genul asta care hidrateaza pielea mea uscata de la mama natura si o lasa asa fina, catifelata Heart daca se intampla sa fiu grabita si nu am timp sa ma dau cu lotiune, nu-i problema...si lasa un miros placut pe piele, nu unul cine stie ce nemaipomenit de ciocolata sau flori sau fructe, dar e dragut Smile
ca pret e undeva in jur de 15 lei (mai mult sau mai putin, depinde si de unde il achizitionati)

pupici  kiss
13-09-2010 06:00 AM
roxana88 Deconectat
Baby Beauty

Ca orice femeie imi place sa ma rasfat, sa ma simt frumosa...de aceea macar odata pe saptamana imi fac o baie relaxanta cu foarte foarte multa spuma, uleiuri parfumate. De aceea gelul de dus este foarte important si niciodata nu ma pot hotari asupra unuia singur.Imi place ca atunci cand ies de sub dus sa fiu toata parfumata...din cap pana in picioare. Primul contact pe care in ai cu un gel de dus este mirosul. Am 3 geluri de dus preferate:

Gel de dus - Must de corp de la Herbaforia Spa: imi place pentru ca are un miros puternic de strugure, spumeaza abundent si contine extract de strugure rosu cu proprietati antioxidante.
Abacosun - Gel de duş cu aroma de pepene galben imi hidrateaza pielea si are efect antibacterian; imi place la nebunie cum miroase
Gel de dus cu lacrimioara de la Bottega Verde- are un parfum dulce, intens de lacramioare; il ador!!! Aceste geluri de dus se gasesc in supermarketuri sau la farmaciile Sensiblu iar preturile variaza intre 15-25 lei; depinde de unde le achizitionezi

Fişier(e) ataşate Imagine(i)

13-09-2010 07:06 PM
vio_dreams Deconectat
Baby Beauty

Eu folosesc Gelul de dus exfoliant anticelulitic Herbagen, ca deh, in timp, varsta isi spune cuvantul.
E putin mai scumput, 500 ml -22 ron, dar face toti banii, nu l-as schimba pentru nimic in lume.Tonic si revigorant, stimuleaza si curata pielea in profunzime, luptand totodata si impotriva celulitei.
Cu un miros suav, foarte placut, gelul de dus Herbagen contine extracte de iedera si castane combinate cu particule moi de ceara Cirebelle,provenind din africa de sus si exfoliaza celulele moarte ale pielii fara sa irite pielea.
Gelul de dus Herbagen relaxeaza, curata, tonifiaza pielea si face ca dusul sa devina momentul suprem de rasfat al zilei. Ce poate fi mai placut ca dupa o zi obositoare sa-ti rasfeti simturile cu un dus revigorant?

http://reteteculinarepentruincepatori-vio.blogspot.com/
13-09-2010 08:58 PM
claudela Deconectat
Baby Beauty

Cel mai mult pana acum mi-a placut gelul de dus Discover Scandinavia de la Oroflame, datorita mirosului fresh care se mentine pe termen lung.

14-09-2010 12:59 AM
andreeabacau Deconectat
Baby Beauty

Ador aromele orientale,profunde de aceea gelul de dus preferat este gelul de la Givenchy Ange ou Demon,mireasma lui delicata dar patrunzatoare imi mangaie simturile de fiecare data cand ne intalnim.Are un efect afrodisiac asupra mea ,ma binedispune instantaneu iar mireasma lui divina ramane pe trupul meu mult timp. L-am achizitionat impreuna cu parfumul la un pret un pic ridicat 300 lei,insa pentru mireasma sa deosebita se merita.eu nu ma mai despart de el...
[Imagine: 45373buyuk.jpg]
14-09-2010 01:06 AM
Verossime Deconectat
Baby Beauty

Trebuie sa recunosc ca imi plac surprizele!De ziua mea de nastere printre cadouri s-a ,,strecurat“ un minunat gel de dus cu aroma fructata,Pink Grapefruit de la The Body Shop.Nu intamplator este preferatul meu!
Mirosul este revitalizant reprezentand o veritabila sursa de energie dimineata!
Acest magnific gel de dus contine proprietati benefice pielii datorita uleiului din seminte de grapefruit roz si miere organica.Este revigorant,catifeleaza si rasfata pielea oferindu-i un miros delicat!Bineinteles si ambalajul este important deoarece conteaza fiecare detaliu care contribuie la alegerea unui produs de calitate superioara!Ambalajul este unul deosebit care farmeca prin design si culoare!
Pretul produsului este 27 lei si se gaseste in toate magazinele The Body Shop!
Recomand acest adorabil gel de dus tuturor iubitoarelor aromelor fructate si arta!

(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 14-09-2010 01:48 AM de Verossime.)
14-09-2010 01:44 AM
Valerie Deconectat
Administrator

Reputaţie: 3
elseva5lei, reviewul tau este copiat si nu va intra in competitie.
15-09-2010 12:57 AM
IulyAna Deconectat
Baby Beauty

Gelul de dus Kate Moss m-a frapat din primele clipe cand l-am mirosit! Un adevarat giuvaer de care m-am indragostit iremediabil.Fascineaza printr-o combinatie seducatoare de floare de liliac, heliotrop, magnolie, bujor si petale de trandafir.
Pielea radiaza de frumusete,senzualitate si farmec! Gelul de dus preferat ma poarta in cele mai inedite destinatii de relaxare,plimbandu-mi simturile in gradini florale cu parfum de paradis!Notele de patchouli, lemn de santal, mosc, vetiver si seminte de ambrozie dezvaluie eleganta si rafinamentul conturand misterul feminitatii!
Pretul este accesibil,tinand cont de faptul ca este un veritabil produs cosmetic.Costa 35 lei si se poate gasi in lanturile de magazine B&B,locul din care l-am achizitionat.
Ambalajul este irezistibil si captiveaza imediat atentia.Este un cadou ideal pentru femeile independente,feminine,stilate si naturale!

15-09-2010 01:57 AM
lumi_ni_ta Deconectat
Baby Beauty

Dove VisibleCare ,este gelul de dus care respecta toate cerintele mele in materie:hraneste si catifeleaza pielea,reintinereste si aduce un plus de stralucire.Despre parfum ce sa zic?Discret si suav.Folosit zilnic,rezultatele nu intarzie sa apara.Raportul calitate-pret-excelent.
15-09-2010 03:36 PM
* Roxie * Deconectat
Baby Beauty

Nu acord prea multă atenție gelurilor de dus. În general îmi cumpăr din supermarket-uri Nivea sau Dove la un gramaj cât mai mare. În ceea ce privesc aromele prefer să fie orientale, dar nu exagerat de parfumate; gelul de duş să fie cât mai cremos şi cam atât. Ambalajul şi preţul au importanţa lor, dar nu într-o aşa măsură încât să mă determine să cumpăr doar datorită acestor două aspecte. Mai mult mă bazez pe experienţe anterioare cu un anumit produs şi pe review-uri căutate pe Internet.

Investesc mai mult în game profesioniste pentru șampoane, creme de corp, măști de păr ( Matrix, Joico etc.).
16-09-2010 01:44 AM
jonelina Deconectat
Baby Beauty

Am unu' ocean de la body shop si e dragut. Foarte placuta e baia de cand am descoperit uleiurile de baie Kneipp, nu te speli cu ele, ci torni un capac in apa de baie. Eu am unul cu migdale si vanilie parca, e pentru piele uscata, si cand iesi din baie ai pielea moale si catifelata, fara sa te mai cremuiesti. Mai sunt de relaxare, revigorante, pentru armonie, energizante. Toate sunt cu uleiuri naturale de plante: ienupar, lavanda, floare de portocal, floare de migdal, eucalipt, rozmarin. Sunt foarte concentrate, caci punand un capac in apa de baie iesi cu tot corpul emoliat, bine de tot.
Acum sunt in perioada Yves Rocher, deci am numai geluri de dus de la ei, din gama Jardins du Monde. Sunt destule si am ce incerca Pana acum imi plac toate pe care le-am avut.
Pt mine conteaza si mirosul, chiar daca dau cu crema dupa dus, pt ca in timp ce ma spal imi place sa miros frumos. Deci si ambianta conteaza

(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 16-09-2010 11:57 PM de jonelina.)
16-09-2010 11:52 PM
alessya87 Deconectat
Beauty Passionate
*

Gelul meu de dus preferat este cel din setul "Just Me", de Paris Hilton. L-am descoperit abia acest an, in urma unui premiu castigat. Nu caut neaparat sa-mi lase pielea fina precum matasea, avand in vedere ca nu pot trai fara lotiunea de corp, dar pentru mine este important sa aiba un miros placut, parfumat, si sa faca multa spuma! Acestea mi le ofera toate gelul de dus "Just me", iar, din cand in cand, folosesc si un gel de dus cu particule abrazive, dar aici nu am neaparat preferinte, pentru ca pot utiliza si un scrub home-made. Cum? Pai amestec niste sare de mare cu cateva lingurite de miere si putin gel de dus, si aplic delicat in zonele cu probleme, unde-mi doresc o piele mai catifelata. Si gata! Nu conteaza neaparat pretul, ci calitatea, iar acestea nu sunt intotdeauna direct proportionale. Pentru ca ador si gelurile de dus Avon Senses, precum si Nivea Happy Time, din nou, pentru mirosul placut si spuma bogata...

Va multumesc!

[Imagine: o4f8.jpg]
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 18-09-2010 08:08 PM de alessya87.)
18-09-2010 08:04 PM
Adela_72 Deconectat
Baby Beauty

mie imi plac gelurile de dus de la Avon , de obicei, cele fresh sau cu arome florale. In genera caut gel de dus hidratant, care nu mai necesita o crema de corp, iar acestea mi se par super! Bine ca nici cele din gama NIVEA sau DOVE nu imi displac...sunt la fel de cremoase si miros super, iar acestea au ph-ul pielii, deci sunt perfecte si astea...altele...nu am mai incercat...
19-09-2010 02:48 AM
yulik_4_u Deconectat
Baby Beauty

Gelul de dus preferat e cel de la Nivea ,este accesibil la pret dar imi lasa o piele catifelata,hidratanta si nu un unltimul ramd emana un parfum placut.

19-09-2010 06:05 PM
madd Deconectat
Baby Beauty

Buna!
Eu, pur si simplu, ador gelurile de dus din gama Tesori d Oriente, iar preferatele mele sunt cel cu Lapte de Lotus si Floare de Salcam si cel cu Orhideea de China.
Aceste geluri de dus sunt cremaose, matasoase si foarte frumos mirositoare. Dupa folosire iti lasa pielea catifelata iar parfumul persita pe piele ca si cum ti-ai fi dat cu o crema de corp.
Nu fac multa spuma insa simti, in timp ce le folosesti, cum iti hidrateaza si catifeleaza pielea.

[Imagine: crema_de_dus.jpg]

Considerata de secole un afrodisiac, Orhideea de China este simbolul rafinetei, pasiunii si elegantei. Acesta crema de dus, senzuala si imbatatoare, ofera pielii finete si catifelare in timp ce parfumul sau imbata si vrajeste simturile.

Intens aromat si intrigant, parfumul de floare de Lotus iti ingrijeste simturile cu notele sale calde si catifelate, asigurandu-ti o senzatie de mare bunastare. Acest gel de dus aromat hidrateaza si hraneste pielea lasand-o catifelata si matasoasa la atingere.

[Imagine: 10757349_Tesori_D_oriente.jpg]

Gama de geluri de dus este foarte variata insa acestea 2 imi plac mie cel mai mult.
Eu primesc aceste geluri de dus din Italia, in varianta de 250ml, dar am vazut aceasta gama si in farmaciile SensiBlu iar pretul este in jur de 15 - 20 lei.

http://beauty-is-love.blogspot.com/
23-09-2010 06:19 AM
enamorarte Deconectat
Baby Beauty

Nu cred ca nu e un gel de dus sa nu imi placa (mai putin cel fara miros,desi se stie ca cele parfumate nu sunt atat de eficiente,si cele cu miros de menta).Momentan ma bucur de gelu de dus semnat Vivien Taylor-lavander-. Mi-a placut ca l-am primit frumos ambalat cu lotiunea de corp.Are o consistenta mai gelatinoasa,nu lichida (se poate compara cu piftiaSmile) ),un parfum discret dar imbatator de levantica,recipientul e transparent si se vedea cand se goleste.Si faci si clabuciSmile)
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 24-09-2010 02:40 AM de enamorarte.)
24-09-2010 02:38 AM
cameleoni Deconectat
Baby Beauty

Gelul de dush Dove Visible Care cu Nutrium Moisture ofera pielii cu 30% mai multa hidratare si ingrijire pentru pielea ta!
http://frumusete.ele.ro/images/poze/dovemare.jpg Folosit zilnic, poate face ca pielea sa devina mai fina si mai catifelata, in doar 7 zile.

26-09-2010 04:10 AM
aromas Deconectat
Baby Beauty

Gelul de dus Logona Oriental este favoritul meu , este un produs BIO, nu contine conservanti artificiali.Aromele orientale combinate cu menta indiana si ulei din portocala iti incanta simturile.
L-am primit de ziua mea impreuna cu o crema de corp din aceeasi gama care intensifica si mai mult delicatetea si mirosul gelului de dus.

28-09-2010 12:49 AM
janina Deconectat
Baby Beauty

buna fetelor! eu nu am geluri de dus scumpe sau de firma, eu am unul AVEA si imi place cum lasa pielea si face si multa spuma ,nu stiu cum sa pun poza dar daca gasesc va arat si poza
29-09-2010 02:14 AM
janina Deconectat
Baby Beauty

acesta este gelul meuSmile
29-09-2010 05:42 AM
lisandra Deconectat
Baby Beauty

Imi place sa pun relaxarea pe primul plan in timpul liber(chiar daca din punctul meu de vedere timpul e singurul critic fara ambitie).prefer gelurile de dus Bourjois Grains de Beaute.o sa ma intrebati de ce..sa ne gandim mai bine..de ce nuBig Grin adevarul fara corespondenta realitatii nu are nici un farmec de asta tind ca cred ca am avut motivele mele bine cladite de a cumpara aceasta gama,din moment ce nu ma mai po dezlipii de aceste geluri de dus:x
sa fi fost dragoste la prima vedere?sau eficienta si-a spus cuvantul?mereu tin cont de raportul calitate-pert si de asta prefer sa spun ca din sutele de produse din rafturile de cosmetice care ne asteapta cu oferte am facut o alegere viabila.Aroma proaspata si delicata,la fel ca intr-un vis de al meu.care vis?bine,sa va fac si o mica confindeta:sper ca va venii si ziua in care in"tara lui lasa-ma sa te las" la urcarea in tramvai vom simtii miros placut si nu un oarecare miros de vaselina.
Am inceput cu Dose de Fraicheur cu extract de lotus ... si am simtit efectul de hidratare.si mi am zis:"ei da,vezi...chiar si o intamplare isi are rolul bine stabilit".din motive de rationalitate,nu m am oprit doar la el si am continuat sa mi diversific produsele bourjois:Gommage de Reve - cu argila si ulei de jojoba, Au saut de lit - cu extract de gingseng si P'tit Dej cu efect anti-uscare. uf,si mai sunt atatea....sunt convinsa ca in momentul in care pandora a deschis cutia,a fost sigura ca va gasii cosmeticeBig Grin de asta a facut acest pas...nu ma condamnati pentru ce am scrisBig Grin dar dincolo de toate astea,nu cred ca doar ingrijirea fac o femeie frumoasa:conteaza si atitudinea,optimismul care in fond este doar o atitudine si multe alte lucruri.de asta am ales aceasta gama de gel de dus:pentru ca e o metoda eficienta de a ma face sa zambesc.pentru a avea ochi frumosi,cauta ce e mai bun in oameni iar pentru o piele hidratata,recomand gelurile de dus bourjois

30-09-2010 06:37 AM
Postează răspuns 

Posibile subiecte înrudite...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizualizări: Ultimul mesaj
Heart Concurs septembrie 2011: review FDT (fond de ten) preferat Valerie 62 4,170 20-09-2011 05:06 AM
Ultimul mesaj: Marina
  Concursul lunii iunie: tutoriale aplicare ruj sau gloss Valerie 13 1,826 16-09-2011 05:22 PM
Ultimul mesaj: albinuta_eu
  Septembrie 2010: votare "gelul de dus preferat" Valerie 8 1,678 16-09-2011 05:20 PM
Ultimul mesaj: albinuta_eu

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 4 Musafir(i)