Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Virgine in noaptea nuntii?
Autor Mesaj
Alma87 Deconectat
Baby Diva
*

Alăturat: Aug 2010
Reputaţie: 0
Virgine in noaptea nuntii?
Ma intreb daca mai exista persoane care sa se casatoreasca virgine sau cel putin care sa isi doreasca asta. Eu am o prietena care si-a propus asta (are 25 de ani) dar sincer nu stiu cat o sa o mai tina Big Grin

In acelasi timp, vorbind cu mai multi barbati, am ajuns la concluzia ca nici macar ei nu isi doresc neveste virgine...

Voi ce credeti?
12-08-2010 08:41 PM
Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Diana Deconectat
Beauty Passionate
*

RE: Virgine in noaptea nuntii?
Chiar mi se pare exagerata ideea de virgina in noaptea nuntii. Pai te mariti asa, fara s-o fi vazut vreodata? Big Grin
Nu stiu, mi se pare ca lipseste ceva si cred ca nici macar nu as cunoastea in totalitate partenerul inainte de casatorie, daca nu as face sex cu el...
13-08-2010 05:03 PM
Cruela Deconectat
Baby Beauty

Nici mie nu mi se pare viabila ideea.
Plus ca atatia tipi mi-au spus ca prefera femeile care au avut si alti barbati inainte - asta numai ca sa nu le vina idei de diversificare dupa casatorie Big Grin (si probabil au dreptate)
13-08-2010 07:58 PM
Marina Deconectat
Baby Diva
*

Mie mi se pare ok sa faci sex doar atunci cand esti foarte indragostita. Poate ca mai incolo or sa aiba vreun sens si "one night stand"-urile, momentan nu visez decat romantism, floricele si lumanari. Si dragoste multa  kiss
15-08-2010 06:19 PM
lorelei Deconectat
Baby Diva
*

Alăturat: Sep 2010
depinde de alegerea fiecareia insa nu mi se pare o idee buna, pentru ca incompatibilitatea sexuala poate aduce multe probleme. mai bine sa iti cunosti partnerul din toate punctele de vedere inainte de nunta.

http://www.lorisbeauty.wordpress.com
07-09-2010 02:02 AM
laleauaneagra Deconectat
Baby Diva
*

phhhh, interesant subiect... nu sunt de acord sa astepti pana in noaptea nuntii, poti sa ai niste surprize deloc placute, ori tu, ori el...
08-09-2010 04:14 AM
kitty Deconectat
Baby Diva
*

cred ca putini sunt barbatii care ar astepta pana in noaptea nuntii sa te cunoasca... in totalitate, ca sa zic asa. e bine de stiut dinainte cum stai... cat de compatibili sunteti si unde trebuie 'lucrat'.
11-09-2010 08:01 AM
creatza90 Deconectat
Beauty Passionate
*

Nu cred ca exista o cale CORECTA. Sa faca fiecare dupa cum ii dicteaza inima si o sa fie bine Smile

De ce sa nu faci sex daca esti pregatita si iti doresti asta? Sau de ce sa o faci, daca simti ca ar trebui sa astepti? Singurul hotarator esti TU si nu ar trebui sa te lasi influentata de nimic. TV, prieteni, vecini, colegi sau chiar EL. Tu trebuie sa alegi, pentru tine.
11-09-2010 08:08 AM
lorelei Deconectat
Baby Diva
*

ehe, cate fete sunt inca influentate de anturaj, media, si decizia ei numai a ei nu este...

http://www.lorisbeauty.wordpress.com
12-09-2010 03:42 AM
Anitta Deconectat
Baby Diva
*

Cand eram in liceu am primit o vizita la clasa din partea unui cuplu care facea un fel de propaganda acestei idei. Se dadeau pe ei ca exemplu si sustineau ca nu au avut relatii sexuale inaintea nuntii.
Ceea ce mi s-a parut si mai deplasat decat asta a fost declaratia femeii care afirma ca ea nici macar nu a fost sarutata inainte de nunta. Acest lucru m-a frapat pe moment, dar trecand niste ani de atunci am inceput sa vad cum de fapt asta nu tine neaparat de anturaj, tine de familie, de mentalitatea familiei si de cum este omul indoctrinat sa fie mai catolic decat Papa.

Nu e nici un lucru sanatos, din cate stiu eu sa amani foarte mult momentul respectiv, cum la fel de nesanatoasa este si inceperea vietii sexuale la o varsta frageda, ca sa zic asa.
Cum au spus si fetele mai sus, riscul sa te trezesti ca nu te potrivesti la pat cu el e unul, dar daca incepi tu, ca femeie, sa vrei sa mai experimentezi si tu???Thinking

Un produs cosmetic ce s-a dovedit pentru mine o incantare, pentru altcineva poate fi o dezamagire.Fiecare din noi e diferita!
______
http://viciicontemporane.blogspot.com
______
Fetele, ca moliile, sunt intotdeauna atrase de stralucire.
13-09-2010 08:31 AM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
kitty Deconectat
Baby Diva
*

Vaaaai, nu pot sa cred! Nici sarutata pana in noapte nuntii? Nici macar pe frunte? Smile) Or fi fost sectanti Smile) Mie cei doi nu mi se par un exemplu bun, mai degraba ciudat... In fine, fiecare cu ale sale convingeri.
14-09-2010 12:59 AM
Anitta Deconectat
Baby Diva
*

Kitty...ei asa sustineau. Nici mie nu mi se pare un exemplu bun, nu ma intelege gresit, doar ca am ajuns sa cred ca aceasta mentalitate bolnava se trage din invataturile pe care le-au primit respectivele persoane de la parintii lor.

Un produs cosmetic ce s-a dovedit pentru mine o incantare, pentru altcineva poate fi o dezamagire.Fiecare din noi e diferita!
______
______
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 15-09-2010 12:35 AM de Anitta.)
15-09-2010 12:34 AM
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator Citaţi acest mesaj într-un răspuns
vio_dreams Deconectat
Baby Beauty

Eu nu sunt de acord cu pastrarea virginitatii pana la casatorie.Pai si daca te casatoresti si descoperi apoi ca sotul e impotent?Ce e de facut? Caci asa cum stie toata lumea in casnicie multe probleme pleaca de la viata sexuala. Sau daca pur si simplu nu se potrivesc? Nu vor ajunge oare , un timp, sa caute satisfactia in alta parte?

http://reteteculinarepentruincepatori-vio.blogspot.com/
15-09-2010 07:11 AM
ancasobo Deconectat
Baby Beauty

Eu sincer mi-as fi dorit,bine,n-a fost sa se intample,dar este placut.Si mai placut ar fi ca doi oameni sa se iubeasca toata viata,sa se respecte fara sa existe reprosuri si certuri.
29-09-2010 10:30 PM
Diva Deconectat
Baby Diva
*

Ei, o fi placut, dar nu mi se pare plauzibil. In plus, exista lucruri MULT mai placute lol
30-09-2010 07:12 PM
MooNy Deconectat
Baby Beauty

(12-08-2010 08:41 PM)Alma87 Scris:  Ma intreb daca mai exista persoane care sa se casatoreasca virgine sau cel putin care sa isi doreasca asta. Eu am o prietena care si-a propus asta (are 25 de ani) dar sincer nu stiu cat o sa o mai tina Big Grin

In acelasi timp, vorbind cu mai multi barbati, am ajuns la concluzia ca nici macar ei nu isi doresc neveste virgine...

Voi ce credeti?

E o idee invehcita. Femeile trebuiau sa fie virgine pe timpuri in noaptea nuntii pentru a asigura un succesor "valid" al familiei careia i-a fost promisa. Acum de ce nu mai merge pentru ca relatiile sunt bazate pe legaturile din cei doi. Mi se pare ca daca intr-o relatie nu te vei intelege la pat cu partenerul, va fi mult mai greu sa mentii relatia. Se va agunge intr-un punct in care fie va exista divort, fie -in cazul unor minti deschise- va exista o relatie deschisa ... ceea ce mi se pare oribil.
Sunt pro sex inainte de casatorie. De preferat intr-o relatie stabila, nu neaparat va fi si cel cu care se va casatori.

Hazel to Green Machiaj, reviews, rambling...
01-10-2010 07:25 PM
gabryela Deconectat
Baby Beauty

Cum bine ati spus, fiecare e liber sa isi aleaga modul de viata...dar am vazut ca niciuna dintre voi nu ati discutat de virginitatea la barbati Hihi Stiati, nu? ca sunt multi barbati care in ziua nuntii sun virgini? Si asta bazat pe un studiu recent din america...voi reveni cu site-ul care sa confirme...e mult mai ciudat, nu?
01-10-2010 08:32 PM
allgootza Deconectat
Baby Beauty

Bine punctat Gabi, dau o cafea pt asta Smile Insa astept cu nerabdare site-ul despre care vorbeai pentru ca mi-e foarte greu sa cred asta...Tongue
01-10-2010 08:36 PM
Anitta Deconectat
Baby Diva
*

Virginitatea barbatilor nu a fost atat de mediatizata.
@Ancasobo: mi-as da o mana si un picior sa nu mai existe certuri si reprosuri. Cum la fel, ar fi placut sa merg pe strada si sa nu vad fete de 12 13 ani cum se lasa pipaite in statia de autobuz.
Din pacate, multe lucruri ne-am dori, dar nu le putem avea pe toate, nu-i asa?Sad

______
______
05-10-2010 08:48 AM
deea.beauty Deconectat
Baby Beauty

asta cu virgine in noaptea nuntii mai e valabila doar la cei de etnie roma,stiu ca asta e obiceiul la ei.Dar in vremurile noastre,probabilitatea ca o femeie sa fie virgina in noaptea nuntii e foarte micaSmile)
Oricum nu e de condamnat...fiecare e liber sa ia aceasta decizie cand considera ca e cel mai bine pt el.
Dar din punctul meu de vedere,nu sunt de acord.Intr-o relatie conteaza si sexul,si in plus trebuie sa vezi daca esti compatibil cu persoana in cauza!
17-11-2010 01:45 AM
alessya87 Deconectat
Beauty Passionate
*

Stiti cum e, asta chiar depinde mult de mediul familial, dar si de religie. Multa lume cred ca vrea sa respecte Biblia cand fac asa ceva, insa multi nu stiu ca mai demult, fetele se casatoreau la varste foarte fragede, pe la 13-14 ani, asa ca sexul inaintea casatoriei insemna sex la 12 ani sau mai putin! Dar depinde mult de caz... Sa o luam ca exemplu pe Jessica Simpson, care a asteptat pana la casatorie si a fost foarte fericita dupa, dar a durat putin, pentru ca respectivul a inselat-o... Deci nu e exclus sa primesti teapa, pentru ca, trist, barbatii din ziua de azi prefera mai degraba o femeie usoara decat o virgina.
Eu zic ca atata timp cat esti de multa vreme cu o persoana, nu ai de ce sa astepti, mai ales daca il consideri "the one" si mai vrei sa te si casatoresti cu el. Mai bine sa te asiguri din timp, sau patesti ca Ava Gardner intr-un film al carui titlu nu mi-l aduc aminte acum. Se casatorise cu barbatul iubit si el abia o atingea, chiar si inainte de casatorie. Dupa casatorie, el i-a marturisit ca si-a pierdut... acea parte a corpului intr-un accident... Va dati seama? Ulterior, el a ajuns sa o ucida din cauza ca femeia comitea adulter, insa cine o blameaza?! Dar asta e alta poveste...Smile
22-11-2010 10:33 PM
Mayfair25 Deconectat
Beauty Passionate
*

Alăturat: Nov 2010
(01-10-2010 08:32 PM)gabryela Scris:  Cum bine ati spus, fiecare e liber sa isi aleaga modul de viata...dar am vazut ca niciuna dintre voi nu ati discutat de virginitatea la barbati Hihi Stiati, nu? ca sunt multi barbati care in ziua nuntii sun virgini? Si asta bazat pe un studiu recent din america...voi reveni cu site-ul care sa confirme...e mult mai ciudat, nu?

Haha nu stiam asta despre barbati Hihi Sunt foarte curioasa sa aflu mai multe, chiar ca e ciudat.
25-11-2010 11:58 PM
alessya87 Deconectat
Beauty Passionate
*

(13-08-2010 07:58 PM)Cruela Scris:  Nici mie nu mi se pare viabila ideea.
Plus ca atatia tipi mi-au spus ca prefera femeile care au avut si alti barbati inainte - asta numai ca sa nu le vina idei de diversificare dupa casatorie Big Grin (si probabil au dreptate)

Eu mai stiu si barbati care au fost gelosi toata viata pe barbatii ce au fost inaintea lui in viata nevestei sale...Tongue Asta mi-a spus o prietena despre familia ei, deci e pe bune Smile
14-12-2010 08:01 PM
dorinutza4u Deconectat
Beauty Passionate
*

Nici eu nu sunt de acord cu pastrarea virginitatii pana in noaptea nuntii,intrucat asa cum au subliniat multe dintre voi,intr-o casatorie toate problemele pleaca,in primul rand de la incompatibilitatea sexuala-de asta si atatea divorturiSmile
19-12-2010 11:20 PM
dya20 Deconectat
Full Diva

Alăturat: Nov 2010
pastrarea virginatii pana in noaptea nuntii e deja de domeniul trecutului si nu sunt de acord cu asta. in primul rand deoarece trebuie sa iti cunosti partenerul la pat iar o posibila incompatibilitate poate desparti cupluri. si in al doilea rand deoarece cred ca asta inseamna ca femeia nu ar fi egala cu barbatul. de ce mereu s-a mers pe idee ca femeia sa fie virgina si barbatul nu? pentru multi barbati asta inseamna ca femeia e umila si supusa barbatului si cred ca e total eronat

http://ladys-venitsuplimentar.blogspot.com/ Suplimenteaza-ti veniturile cu Lady's
http://brilliant-beauty4u.blogspot.com/
10-01-2011 06:51 AM
Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 4 Musafir(i)